tisdag 29 mars 2011

pdf-problem

Man ska aldrig börja leka sig fram vid datorn, då går tiden alldeles för snabbt! Jag tänkte ju testa lägga ut ett mönster i pdf-format i bloggen men det fixade jag inte. Vet inte om det går? Snillet spekulerade då i att jag kan ju göra en bi-sida till den vanliga hemsidan och länka dit. Japp! Det fixade jag, men inte hur jag får ut den där pdf-filen på sidan!!!

Nån som har en aning om hur man gör? Jag trodde det var skitenkelt...


Detta var vad jag tänkte dela med mig av. Mönstret på tröjan med sprund...om nån vill ha det så maila mig istället.

linda@stickat.nu

6 kommentarer:

Prizillas pastiller sa...

...har faktiskt funderat på samma sak! Sitter nu här och ska testa din beskrivning som jag översatt helt till svenska (annars funkar inte mitt hjärnkontor). Och jag ska testa med ett garn som heter Tanja, ett akrylgarn (billigt och förbrukningsbart)men det hade exakt samma masktäthet som beskrivningen är gjord på. På återhörande - å du, hjärtatack!

Sussie sa...

Ska ta ett snack med maken när han hittat hem...Han fixar sådant åt mig så bra......

Sussie sa...

Robban har mailat dig...

Prizillas pastiller sa...

...Robban är ju rena hackern! ANnars kanske du kan testa följande. Om du sparar en pdf i ditt bildarkiv så kanske du kan ta upp den som om den vore en bild. Bara ett förslag...

Linda sa...

Lycka till med tröjan Eva, jag har fått ett tips av "hackern" som jag ska testa så fort jag vaknar imorron! Ditt förslag också :-)

Linda sa...

Jättetack Sussie( å Robban)! Har goda förhoppningar att jag ska lösa det nu!

Tack tack!