onsdag 9 februari 2011

Ytmönster på traktorer

Idag har jag alldeles för lite att göra...dottern har opererat foten och ligger mest och sover på avdelningen. I väntan på att mitt hår ska torka efter duschen tänkte jag passa på att göra ett nytt försök att lägga in en bild. Eftersom jag inte har varken stickmaskin eller kamera med mig så har jag hittat ett ytmönster i Designa Knit som jag gjorde för en väldans massa år sen. Eller...rättare sagt var det ju maken som ritade, han är ju experten på såna här fordon. Jag har delat med mig av det tidigare på Hantverkskanalen men jag måste erkänna att jag faktiskt inte vet om den sajten finns kvar längre...?


Detta passar jättebra som bård nertill eller i brösthöjd på en tröja, eller som jag gjort - använt den  mest på mössor. Ibland har jag stickat bakgrunden i en helt annan färg, konturerna i svart och sen har jag fyllt i det gula på traktorn med maskstygn. Tar ju lite tid men det blir jättefint!


Jag hoppas att bilden blir klickbar så den går att tyda, rapporten är 24m så den passar till hålkortsmaskin som jag ju hade då.

Vi kanske kan åka hem innan helgen, jag har ju en del planerat som jag ska sticka...:-)

3 kommentarer:

Upplagd sa...

Åh den skulle Trean se. Eller inte.
Kul idé!

Nina sa...

Snyggt! Tur att du har dator och designaknit när du sitter där utan maskin. Hoppas du är hemma snart igen och kan sticka för fullt. Och att dottern mår hyfsat bra.

Linda Lidén sa...

Nu är vi hemma men tar det mest lugnt. Hoppas få sätta igång med nåt "nyttigt" imorron när alla åker till skolan. Städa/tvätta alltså, stickningen får tyvärr vänta lite till :-/