lördag 26 februari 2011

MKM

Nu har jag beställt en årsprenumeration på en maskinstickningstidning. Få se nu om de lägger ner denna också som har hänt med mina tidigare prenumerationer. Tror att detta är den enda som finns kvar nu?

Brukar bläddra igenom gamla tidningar ibland för att få lite inspiration och faktiskt finns det en del som är modernt igen.

Idag har våren kommit till oss så det blir en tur med skotern och lunch ute!

6 kommentarer:

Prizillas pastiller sa...

Åh snälla Linda, kolla min blogg när du har lite tid över. Är i stort behov av resårhjälp...

Nina sa...

Vilken tidning är det? Machine Knitting Monthly? Jag har prenumerarat i ett år snart utan att den har lagt ner. Så långt brukar de inte hålla på när jag har betalt in pengar.

Linda sa...

Ja det är den tidningen, undrar bara hur länge det dröjer innan den kommer? Ville gärna beställa januari- och februarinumret men som sagt vet jag ju inte vilket jag får först...

Var det nåt intressant i dem?

Sussie sa...

Jag har MKM och har väl inte varit alltför imponerad tidigare men någonting tycks ha hänt. Dom senaste månaderna har där funnits ganska mycket kul. Jag har fortfarande efter 2 år inte stickat ett endaste plagg därifrån, det borde jag nog göra ;o)

Surtanten sa...

Du vann min "extra" utlottning. Var snäll och maila mig din adress. min e-mail hittar du i min profil.
Grattis.

Jag har haft MKM i flera år nu. Den är ganska bra, kommer ofta och är trevlig läsning och trevlig layout. Ibland har dom höjdarmönster men ibland är det flera nummer på rad utan något kul.

Nina sa...

Jag har prenumererat sedan marsnummret förra året och tycker också att den har blivit bättre allt eftersom året gått. Har hittat flera intresanta saker som jag velat göra. Kanske inte sista numret, men hoppas att nästa nummer är bättre igen. Vad jag minns tog det inte så lång tid innan jag fick tidningen och man kunde bestämma från vilket nummer man ville att prenumerationen skulle börja, vilket också var praktiskt. Hoppas du får din tidning snart.