torsdag 10 mars 2011

Glad av glada färger

Kom hem från sportlovsfirande och hittade ett spännande paket i brevlådan! Jag hade fått en sån härlig härva av Surtantens fina ullgarn. Verkligen en härlig, färgsprakande överraskning! Dessutom en söt liten doftpåse att lägga i linneskåpet. Tänk att jag fick äran att vinna den extra utlottningen...tack tack tack!!

Jag är trött som tusan, men tar med datorn till sängen(ja, jag vet att man inte ska göra det) och ska surfa runt lite och se vad jag har missat senaste veckan :-)

Funderar även över vad jag ska sticka av denna underbara härva...undrar hur långt det räcker? Först tänkte jag sockar men det känns för "ohullt", nåt annat vill jag göra. En/flera kuddar till soffan?

Tips tack! Nåt som jag kan titta på och bli glad av...

2 kommentarer:

Surtanten sa...

Kul att du gillade den :-)
Men det är en ganska liten härva så det räcker nog inte till så mycket, men ett par vantar borde det räcka till. Eller kanske ett par sockor, för en dam med nätta fötter. Eller en liten, liten kudde,
Man kan även bara klappa på den....

Prizillas pastiller sa...

Grattis Linda! Lyckliga du! Och så ljuvligt med underbara människor som lottar ut, skickar presenter och bara byter grejer - loppis för stickoholicar?:)))))))