lördag 29 januari 2011

En mössa till


Så här blev mössan...hon ville ha öronlappar med flätor. Mössan kan man ju vända ut och in och på den andra sidan står det "Finnäs" som byn vi bor i heter, med en skoter ovanför.

Lite stor blev den tyvärr, tänk att det ska skilja så mycket mellan helmönstrad och enbart motiv. Nu är det ju motiv på båda sidorna så det finns liksom inget som "drar ihop" den.

Hon får väl testa och se, känns den för stor så stickar jag en ny! :-)5 kommentarer:

Nina sa...

Läckert! Någon dag ska jag ta tag i din dubbla mössa och sticka mig en, men inte just nu. :-)

Linda sa...

Det måste du göra, de blir varma och sköna trots akrylen. Har prövat sticka dem i King Cole SW men det blev bara sladdrigt. Varmt, visst, men inte vindtät!

Prizillas pastiller sa...

Åh så snygg Linda. Jag stickade efter din modell en mysse till barnbarnet i julklapp. Den blev aningen för stor - så stor att hans moder omedelbart la beslag på den:))
Det är ett jättebra mönster som jag gjorde om till 280:an också. Har ju inte mönstermöjligheten på mellanstickarn.

Linda sa...

Jag stickar på standardmaskinen jag också. Har inte delat ut det mönstret, men det finns ju ett liknande på www.clearwaterknits.com (kan jag ha skrivit tidigare också, minns inte)

Lita the rock 'n' roll wonderdog sa...

Hej!
Tänkte höra om det går att anlita er till att sticka min leopard önsketröja? Vad skulle det kosta? Har en tröja som jag önskar som mall, anger jag måtten i så fall?
Hittade ingen mailkontakt, annars tänkte jag bifoga bilder

mvh
Jonas