tisdag 29 september 2009

Druuuuunknar snart i grejor

Har idag varit till gamla huset och hämtat lite mer av mina stickgrejor. Tyvärr verkar det aldrig bli riktigt klart. Hittade en låda med en massa smågrejor som jag förmodligen aldrig kommer att använda mer, plus innehållet i ett skåp. Intarsiaslädar, stickledare och lite annat smått och gott. Det lär nog bli lite försäljning framöver.

Hopplös är jag, på att samla på mig grejor och böcker. Vårt vardagsrum ser ut som ett bibliotek enligt maken. Billyhyllor runt halva rummet, fullproppade med böcker(recept-, biografi-, deckar-, sömnads-, stick-, och maskinstickningsböcker) Dessutom en massa DVD-filmer och sånt.

Det måste rensas, tänk om vi ska flytta igen om tio år? Hur mycket mer har vi då samlat på oss??

Nån som behöver nåt...ropa till!

4 kommentarer:

Surtanten sa...

Det låter spännande, du har säkert mycket roliga saker i gömmorna(inte bara rullkrita). Man borde kanske ta en sväng förbi dig då man är i Västerbotten nästa sommar.....

Linda Lidén sa...

Ja det måste du göra! Jag är ju en typ av "samlare" måste jag erkänna, men nu när vi håller på med flytten är det jobbigt. Har kvar en hel del kartonger på gamla stället som var från min affär. Var ska jag rymma allt?

Angenämt problem iofs :-)

Nina sa...

Här är en till som samlar på sig massor. Böcker, garn, tyg och inte minst maskiner. Och med lite tur har jag en elektronisk brother pågång. Nu måste jag snart börja sälja också.

Sticktokiga Heléne sa...

Hejsan! Jag vill gärna köpa nån bra och enkel bok om maskinstickning av dej för en billig penning! Hör gärna av dej till min mejl med vad du har att erbjuda. Vilken fin sida du har!
Min mejl är: helenern@spray.se

Mvh Heléne i Kalmar