torsdag 6 mars 2008

Machine Knitting med DVD

Jag beställde den här boken från AdLibris för ett tag sen. Den var hutlöst dyr, jag trodde att den skulle vara bättre faktiskt... DVD´n saknade ljud och det var lite tråkigt att bilderna i boken var svartvita. MEN, jag gillar den ialla fall!

I min bokhylla finns många favoriter, Alt om maskinstrikking, John Allens "Maskinstickning" och min samling av Wendy Phillips mönsterhäften. Letar ofta efter nya böcker på nätet men jag tycker det är svårt att hitta. Det finns en bok på bibblan, Sticka på stickmaskin som jag letat länge men inte fått tag på. Finns det nån bra second-hand bokhandel som har såna böcker?

2 kommentarer:

Nina sa...

Jag har ocskå köpt boken från Adlibris. Den gav inte mig så mycket men kanske en nybörjare. Annars tycker jag att jag fortfarande lär mig utav sådant som är tänkt för nybörjare. Den här boken var ett undantag. Allens "maskinstickning" är mycket bättre.

Linda sa...

Jag tröttnar aldrig på att bläddra i böcker och mönster. Det finns alltid något man glömt, eller inte förstått tidigare. Idag har jag återupptäckt Bond-sajten som jag besökte ofta i början.