söndag 3 april 2011

Producerat lite idag

Nu har jag stickat, märkt upp och lämnat ifrån mig ett par mössor för vidare leverans till butiken. Ska bli intressant att höra om de faller i smaken. På nytt fick jag funderationer om märketiketter...jag har köpt sen tidigare några vävda band men de blir inte bra att sy fast på mössorna. Synd att det är så rackarns dyrt att fixa såna som jag vill ha.

Har även blivit "lyft" ikväll och det knakade ordentligt i mina kotor. Tackar jättesnälle grannen som fixade mig, höll bara på att ramla av köksbordet när jag skulle kliva ner sen. (Man ska sitta på ett bord med benen i 90 graders vinkel)

Varm dusch, orudissalva och förhoppningsvis en god natts sömn!

6 kommentarer:

Prizillas pastiller sa...

Jag har små tygetiketter till de alster jag gör som ska ut "offentligt". Enkla, små och inte alls dyra. Fast har du speciell logotype och kanske flera färger köstar det nog. Å andra sidan väldigt hovsam kostnad marknadsföringsmässigt om du nu vill ha det:)

Linda sa...

På mina står det bara stickat.nu som en vanlig standardetikett. Det jag skulle vilja ha är en etikett som man viker på längden och syr fast så den inte flippar ut så mycket...har försökt göra egna men det funkar dåligt :-/

Prizillas pastiller sa...

...ska kolla var jag hittade mina - återkommer under kvällen...

Prizillas pastiller sa...

Jo, de heter www.minanamnband.se och om du vill skickar jag gärna ett prov så du får se. Svart tygetikett ca 12 mm hög och märkt Larstorpet med skrivstil (vävt). Och de har inte alls varit speciellt dyra, men ska du ha specialspecial så kanske du kommer upp i summor...
Det finns ju flera andra också, tex www.namnband.se och alla har ju sina etiketter och även olika priser. Men de förstnämnda har jag handlat av i flera år och är väldigt nöjd.

Linda sa...

De jag har är också från "mina namnband" men jag funderar mer på såna som man kan sy fast i baksömmen på mössor. Typ. Om jag viker ihop dessa och syr fast så, så blir det som en vimpel där bak.

Kanske om man har ett tunt läder eller nåt annat som går skriva på och en bra penna? Hmm...

jonna d sa...

Hej.
Jag skall också köpa etiketter och var på väg att beställa från www.minanamnband.se men blev lite osäker på hur dessa ser ut då de är fastsydda på ett plagg. Kommer de på rulle? Har de en fin kant? Har ni några bilder på hur de ser ut på era kreationer?
Skulle verkligen bli jätteglad för lite hjälp.
Tusen tack på förhand.
//jonna d