onsdag 21 oktober 2009

Trögstartad

Det går dåligt för mitt lag... jag har så fastnat i handstickandets värld och har inte hunnit med mina maskinstickningsprojekt. Hur ska det nu gå, då maken fyller år på tisdag och tröjan är fortfarande bara "med en ärm"? Jag är också glad för jag fått så många nya kunder och beställningar i min webshop så jag måste ta mig i kragen även där och lägga in alla produkter som ligger i lådor fortfarande. Kongarner har jag i mängder som också ska fotograferas och visas upp i shopen.

Angenäma bekymmer! Kul är det...

Idag blir det en stadsresa med dottern som ska till läkaren, men kvällen är ledig än så länge och då minsann ska jag sätta mig vid maskinen har jag tänkt. Lite motigt känns det allt eftersom det är säkert två år sen jag gjorde ärmen!?! Mönstret och garnet har jag på en säker plats och det är samma stickmaskin jag ska sticka på så det borde inte vara omöjligt?

Ha en bra dag!

1 kommentarer:

Nina sa...

Absolut ingen omöjlighet! Du smäller ihop en andra ärm medan du kokar potatis. Tänk på allt kul du kan göra när ärmen/tröjan är klar. Ibland är det märkvärdigt att det kan ta sådan tid att bli färdigt med något. Fast jag brukar oftast drabbas av det när det gäller handstickning.