onsdag 19 oktober 2011

Bebiskläder

 Detta är vad jag pysslat lite med idag, har gärna tagit raster och suttit med det så nu är den faktiskt klar och simmar runt i tvättmaskinen för fullt. Jag såg en länk till Garnstudios mönster och insåg snabbt att denna gick att räkna om till stickmaskinen på ett enkelt sätt och likvärdigt garn hade jag i hyllan. Jag har använt gamla/nya Plus som inte finns längre...ett härligt och lättstickat akrylgarn som passar bra till dagens småbarnsmammor som inte har tid eller ork att handtvätta!

Snart ska den blockas, torka och ges till lille Arvid som är byns nytillskott...

Om du vänder på datorn eller står på händerna så kan du se hur den första jag stickade till en ännu ofödd liten blev...storlek 50cl så den lär nog inte användas så länge innan den vuxits ur :-)
Jag fattar inte varför blogger har börjat vrida på bilderna...har aldrig hänt mig förr men nu blir det varje gång!?!?!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh, vad fin och välgjord. /Bibbi

Linda sa...

Tack! Jag föredrar att sticka kanter och montera för hand...är nog lite petig av mig.

Har börjat på en tredje nu, i nästa större storlek. Så himla kul och roligt att ge bort!

Evaikrusan sa...

Så fint du har stickat! Du är bra på att göra egna modeller.

Linda sa...

Evaikrusan...jag har inte alls så bra fantasi, modellen är Drops så jag har bara gjort om det till maskinstickning. Fast visst får jag olika ideér när jag stickar från handbeskrivningar men de blir oftast inte mer än ideér :-)

Prizillas pastiller sa...

Åguva läcker den lilla var. Visst är du kreativ!!!Urhäftigt med dubbla resårer. Annars är allt så duttigt till småfolket.
Har en kompis som är keramiker och hon gör sparkdräkter i keramik...som doppresent, till den förstfödde eller barnbarnet - och de påminner en del om din dräkt.

Sussie sa...

Så underbar och mysig. Och självklart blir vi glada om du lägger ut mönstret ;o)