onsdag 20 februari 2013

Dagens nöje

Att plugga, tänka, försöka fatta, planera, drömma, bedömma...puh!

Det ser så enkelt ut och fort går det i videosnuttarna(som är helt fantastiskt fängslande) men en sak har jag kommit fram till. Eller, ett par saker...

Måste röja undan i stickrummet, ställa undan min LK-maskin och göra plats för den ännu oprövade Silver Reeden(840) och börja öva!

Nu tänker jag direkt negativt att linköverföringen kommer att krångla preeeeecis som den gjorde när maskinen var ny och jag ödslade en hel dag på att hitta rätt com-port. Men jag minns ju hur jag inte gjorde då så det borde inte bli nåt problem!

Undrar om jag klarar av att gå igenom hela tutorialskolan?
Garn och intresse finns gott om dessa dagar så jag passar på...

Vad tycker ni om nya Designa Knit 8?

1 kommentarer:

Nina sa...

Visst är det häftigt med de där videosnuttarna. Det ser så lätt ut. Själ sitter jag fortfarande och funderar väldigt mycket, men det beror nog på att jag inte har tid att använda programmet tillräckligt mycket. Ska bli ändring på det till hösten hoppas jag.

Jag är väldigt nöjd med att jag uppgraderade till 8! Bara att slippa "svenskan" i den sv v7 är såååå skönt. Sen är det ju alla tutorials och filmer som kommit till. Mycket bra, men om det verkligen blivit så mycket enklare att använda kan man ju diskutera.

Lycka till med dina kablar. Håll oss infomerade!