söndag 4 november 2018

Hej igen!

Oj, jag visste inte att det var sååå längesen jag skrev nåt inlägg här...nästan så jag glömt hur man gör. 

Idag har jag börjat gräva lite i mina stickgömmor, det är nämligen snart dags att hämta min allra första Brother KH970! En sån som jag drömde om i början av 00-talet men inte hade råd att köpa då. Jag sparade så småningom ihop till en KH940 istället och har kvar den än idag. Plus en till utifall att... Blir det nu så att jag och 970 kommer överens så får jag göra mig av med de andra för obegränsat med utrymme har jag inte.

Jag gick in här för att använda länken till sidan med manualer att ladda ner, jag är så nyfiken på vilka mönster som följer med den nya maskinen. Ska kika runt lite och sen gräva lite mer i gömmorna efter alla de tillbehör jag sparat under åren. Det blev mer en Silver Reed-stickare av mig de sista tio åren så nu ska jag ge mig in på gammal rostig mark.

Vi får väl se om det blir några fler inlägg här framöver.

Ha de gott alla,
Linda

2 kommentarer:

Bibbi sa...

Det är inte så ofta det händer något på bloggarna nu för tiden. Därför är det ju inte heller så ofta man går in och tittar. Det är 2 månader sedan du skrev detta. Hur går det med den nya maskinen?

Linda Lidén sa...

Det går dessvärre dåligt. Den är inte som den ska utan behöver mer djupdykning och just nu finns inte tid till det. Om man bortser med att den slarvar med mönstermaskor så är den en dröm att sticka med. Men nog föredrar jag mina trogna Silver Reedar ett tag till, inget krångel