tisdag 2 februari 2010

Suck...

Före helgen gjorde vi ett ryck med hitflyttning av resten av mina maskiner och grejor. Nu ligger allt kvar i ute i groventrén. Jag vet ju inte var jag ska förvara det!!! Det måste bli en annons snart, jag drunknar i grejor som jag inte kommer att använda.

Den typiska samlaren, det är jag det! Två eller nej, jag har tre resårbäddar till Brother standard...inte alls nödvändigt. Byter gärna till en Silver Reedbädd om nån har till övers?

Ett helt skåp med andra tillbehör är nu kvar på gamla stället. Intarsiaslädar till alla möjliga sorters maskiner, PE-box och PPD-box mm som jag aldrig kommer att behöva.


Där, bakom kartongerna till höger ligger även tre stickmaskiner i sina fodral. Fyra maskiner står uppställda i stickrummet men jag vill ju inte skiljas från nån av dem!
Tacksam för förvaringstips!

7 kommentarer:

ullenochjag sa...

Jaa, vad är det med oss kvinnor som gör att vi måste ha så många av varje sak. Dom tar plats och tid att sköta om, men vi kan inte sälja eller kasta. För tänk om..en vacker dag då kanske jag ...

Linda sa...

Precis så är det! Vad skönt att jag inte är ensam...

Nina sa...

Utrymmet under sängar är utmärkta till stickmaskiner! Lägg ett nedhängande överkast på så syns de inte! Jag kan fakstiskt gömma undan en del av de mindre stickmaskinerna i min stickmöbel, men den är ju inte så lätt att få tag på. Jag skulle satsa på sängar!

Carolina sa...

Om du mot all förmodan har en resårsläde till en Singer är jag intreserad då ett klåfingrigt barn i ett obevakat tillstånd lyckades ta sönder delar av den jag har :(

(Min man tycker iof att jag ska göra mig av med hela stickmaskinen eftersom den bara står och samlar damm, men det kan man väl inte göra utomifall att ... ;) )

Linda sa...

Nina, vilken fiffig idé! Det gör ju inte så mycket om det samlas damm om man packat ihop ordentligt i väska/kartong. Jag skulle väldans gärna vilja ha en sån stickmöbel som du har, den är jättesnygg!

Carolina, tyvärr har jag inga delar alls till Singer. Har aldrig haft nån sån, däremot har jag lånat och provstickat på en i början av min "karriär". Det verkar också som att det inte är lätt att få tag på just Singerdelar. Kanske du kan söka i Tyskland via ebay?

Prizillas pastiller sa...

jaa du Linda, tänk om man kunde lära sig nån gång! Men med grejer så är det alltid så att "det kan va bra att ha". Men jag tror inte, dessvärre, att vi som kvinnor är ensamma om beteendet:)) Maken har ett helt förråd fyllt av "bra-ha-grejer"...

Nina sa...

Du har något att hämta på min blogg.
Kram