måndag 27 juli 2009

Kli i stickfingrarna

Idag har jag suttit och slösurfat lite, tråkigt väder och då är datorn bra att hitta en stund. Häpnade över vad många stickmaskiner det finns ute på Blocket nu. Och en del med riktiga fyndpriser! En Silver Reed 840 med spetssläde för 7 tusen. Inte illa, det stod att den var oanvänd också. Slå till! Sen fanns det ett helt stickpaket med allt man kan tänkas behöva till, en elektronisk Brother 940. Jag känner tjejen som annonserat ut den, eller känner och känner. Vi stickmaskinister är ju en ganska liten skara så jag har pratat med henne i telefon ett par gånger. Undrar rent av om det är maskinen hon köpte av mig som är till salu? :-)

Visst börjar det klia i mina stickfingrar nu när jag kollar runt på alla stickbloggar. Men... jag har ännu inte fått mitt nya stickrum klart. Det har hänt - ingenting! Kan det vara pga sommaren? Eller att renoveringspengarna sinat? Vi har köpt virke och isolering, det fattas några gipsskivor och skivor/klick till golvet.

Jag längtar!!!

3 kommentarer:

Nina sa...

Jo, jag funderade en vända på den där SR 840. Mest för att jag vill ha en spetssläde. Men sedan besinnade jag mig. Det blir billigare att köpa en spetsläde från England och jag behöver inte en till maskin. Fast lite drar det ju. Den är ju inte så långt bort. :-)
Kul att läsa lite blogg från dig!

Jenny Dahlberg sa...

Tjena. Är detta din regular-blog eller hade du någon annan? Har du läst min blog? Nu minns jag fan inte adressen till den men googla på "Jenny Dahlberg blogg" jag bloggar på Vulkanmedia.

Jalla

Ciiilia sa...

Hej
kom av en händelse in på din blogg pga att jag förärats med en brother kh881 av bekantas bekanta.
Jag har aldrig stickat på maskin tidigare men har haft lust att prova länge..
I ett blogginlägg från 2008 står det att du just har en sådan maskin och den jag fått har ingen instruktionsbok, vet du var jag kan få tag på en sådan?
mvh Cecilia