onsdag 24 september 2008

Dammar av min engelska


Jag är fast på nätet igen! Förnyade min prenumeration på Knitters Edge nyligen och upptäckte att det finns nya lektioner i DesignaKnit! Så nu har jag gjort två modeller(bara i datorn än så länge) som jag ska sticka på min hålkortsgrovstickare. En är enligt kursupplägget fast i en mindre storlek så den passar till en liten tös som ska få den när den är stickad och klar. Den andra gjorde jag efter samma modell men med dinosaurier istället för katter.
Det var en riktigt bra lektion att följa. Jag har ju som sagt glömt det mesta jag lärde mig på kursen på Sätergläntan 2006 men mina kurspapper därifrån kom fram nu när jag har röjt på affärn så det känns lysande för min kommande karriär :-)

Jag kan VARMT rekommendera hela sajten på http://www.knittersedge.com/
Det kostar en slant att vara med ett år men jag tycker det är väl värt det!

Den randiga restgarnsvästen är klar sedan länge. Jag har bara glömt att fota den och lägga ut till beskådan men det blir snart...

Ha det gott!

2 kommentarer:

April sa...

Tack för länken till Knittersedge. Jag är sugen på att köpa maskin igen. Vilken grovstickare har du, och vad tycker du om den?

Linda sa...

Min favorit är Brother hålkort 260, men jag har även en Silver Reed 150 som stickar jättefin resår. Det är resårbäddar till båda, men just nu är ingen av dem uppackade.

Min mellan LK150 är den som används mest...